Video | Hoe werkt de strokenfrees

Publicatiedatum: 03 september 2024

In deze video vertelt Ted Vaalburg, de ontwerper van de strokenfrees, over de unieke voordelen van zijn machine in vergelijking met een traditionele frees. Hij laat zien hoe de strokenfrees werkt en hoe deze het land op een efficiëntere manier bewerkt. Daarnaast legt Ted uit hoe deze techniek bijdraagt aan regeneratieve landbouw door de bodemstructuur te verbeteren en biodiversiteit te bevorderen.

Meer weten?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel of wilt u meer weten over regeneratieve landbouw? Neem dan vrijblijvend contact op met Sytze Waltje, projectaccountmanager bij DLV Advies. Hij helpt graag om de antwoorden op uw vragen helder te krijgen.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door:

       

Gratis deelname studiegroep bijeenkomsten: versterk diergezondheid en eiwitbeheer

Of het nu de veranderende wet- en regelgeving is, de transitie naar een duurzamere landbouw of de nieuwe eisen vanuit het GLB. Melkveehouders dienen voortdurend...

Lees verder

Aanpassingen en aanvullingen in de Gecombineerde Opgave

Met ingang van 2025 worden er diverse aanpassingen en aanvullingen doorgevoerd in de Gecombineerde Opgave (GO) in combinatie met het Gemeenschappelijk...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden